• Lorem ipsum
30 maart

Interactieve lezing over de invloed van onze voeten op de rest van ons lijf en de oorzaak van enkele bekende voetklachten - Rob Donkers

Rob Donkers is ruim 25 jaar fysiotherapeut, en vanaf het begin van zijn carrière bovenmatig geïnteresseerd in de enkel en voet. Na zijn opleiding tot manueeltherapeut heeft hij jarenlang lesgegeven over de vorm en functie van de enkel en voet. Ook deed hij tijdens zijn masterstudie wetenschappelijk onderzoek op dit gebied.

Sinds 2019 behandelt hij alleen nog maar mensen met enkel- en voetklachten in zijn praktijk De Gangmakerij in Tilburg, waar hij mensen uit het hele land ziet.

Tijdens een interactieve lezing vertelt hij je waar zijn passie voor het functioneren van de enkel en voet vandaan komt, en hoe dat heeft geleid tot zijn specialisatie op dit gebied. Hij probeert je te laten zien én ervaren hoe onze voeten invloed hebben op de rest van ons lijf d.m.v. zelf uit te voeren testjes. Hierbij maakt hij ook de koppeling naar de oorzaken van enkele bekende voetklachten, zoals “hielspoor”.

Locatie: Kleine Oord 86 (winkel Barefoot & More)
Datum: 30 maart
Tijdstip: 14:00
Duur: 1,5 uur
Kledij: makkelijk zittende kleding
Kosten: gratis
Aanmelden: niet nodig

Website De Gangmakerij