• Lorem ipsum

Gelderland

Meer therapeuten vind je op de lijst van erkend voetentrainers op de website van voetentraining.nl.

Myrna Kollau, Sportfysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut, BEEK

Van huis uit ben ik gestart met sportfysiotherapie en inmiddels ben ik ook kinderfysiotherapeut. Ik heb mijn eigen praktijk en krijg steeds vaker voetklachten (ook kinderen en jeugdigen) in de praktijk. Vanuit mijn eigen interesse in het Barefoot hardlopen en wandelen, ben ik adviezen gaan geven bij voetklachten en sportblessures. Inmiddels positief resultaat gezien van het trainen van de voetspieren. 

www.kinderfysiotherapiebeek.nl
[email protected]
tel: 06 25157192


Robin Captijn, Paramedisch Voetspecialist, EDE

In de afgelopen 12 jaar heb ik mij door bijscholen kunnen specialiseren. Ik denk dat wanneer je het over voet problemen hebt anders moet gaan denken. Ik noem dat basis denken. Het basis denken heb ik mogen leren van Mida Schutte. Zij heeft er voor gezorgd dat ik mij gespecialiseerd heb in het totaal denken. Dit begint bij de voeten. Sterke, soepele voeten kunnen zich aanpassen aan elk terrein en zijn een noodzakelijk fundament voor je lichaam.

De systemen in het menselijk lichaam zijn afhankelijk van regelmatig en gevarieerd bewegen. Onze huidige leefgewoontes, zoals b.v. te veel en te lang zitten, schoenen met een voorgevormde binnenzool dragen ect. beperken je bewegingsvrijheid. Alsof je de hele dag in een korset of gips zit!

Samen gaan we de natuurlijke bewegingen van de voet herstellen. Zelf kan je er voor zorgen dat je gehele lichaam zich gaat herstellen. Dit is een heel proces, maar geeft uiteindelijk de bewegingsvrijheid van spieren en gewrichten terug. De oefeningen zijn niet nieuw, maar de wijze waarop je ze bij mij uitvoert wel. Als je spieren weer de juiste spanning aannemen dan zal je je ook weer gedragen voelen zoel fysiek als mentaal en kunnen je gewrichten zonder beperking bewegen.

www.voet-specialist.nl
[email protected]