• Lorem ipsum

Oefenruimte

 

Oefenruimte

Met de verhuizing naar de nieuwe winkel op Kleine Oord 86 hebben we niet alleen extra ruimte gekregen voor nog meer prachtige barefootschoenen, ook beschikken we nu over een aparte oefenruimte. Een soort privé behandelkamer. Deze ruimte stellen we ter beschikking voor barefootminded specialisten, zoals podologen, fysiotherapeuten en andere bewegings- en oefentherapeuten. We geloven er namelijk in dat veel voet- en lichaamsklachten door middel van de juiste training en begeleiding voorkomen, vermindert of zelfs verholpen kunnen worden. Ideaal toch, om na de behandeling bij een specialist gelijk op zoek te kunnen gaan naar de juiste barefootschoenen?!

Specialisten bij Barefoot & More

Vanaf september 2024 verwelkomen we onderstaande specialisten op regelmatige basis in onze oefenruimte. Om een afspraak bij een van deze specialisten in te plannen, kun je persoonlijk contact opnemen met de desbetreffende specialist. Annulering en betaling verloopt ook via de specialisten zelf.

Ben je zelf een barefootminded specialist en zou je af en toe of op regelmatige basis gebruik willen maken van onze oefenruimte? Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je contact met ons opnemen via [email protected].

Vanaf september 2024:

Myrna Kollau – holistische fysiotherapeut - iedere woensdagochtend

Wil jij graag klachten- en pijnvrij jouw voeten gebruiken. Door je voeten te oefenen en de juiste schoenen te dragen kun je hier zelf veel aan doen. Geen protocollen, geen vast schema om te oefenen, maar puur maatwerk. Opgeleid als Fysiotherapeut leerde Myrna al snel dat het niet alleen maar om het fysieke lichaam gaat, maar om zoveel meer. Zowel de fysieke, mentale, emotionele en persoonlijke ontwikkeling zijn niet los te koppelen van elkaar. Hierdoor is zij zich steeds meer gaan specialiseren op het vinden van balans en evenwicht in lichaam en brein. Van hieruit is ook haar passie voor o.a. voetentraining, yoga en interesse in oude wijsheden ontstaan, omdat dit de basis is om je te verbinden met jezelf en je omgeving en zo een gelukkiger leven ervaart.
Meer informatie en contactgegevens vind je hier.


Annabelle Pont – sportpodotherapeut - 3de donderdag van de maand vanaf 19 september

Wekelijks zie ik mensen die letterlijk of figuurlijk vastlopen. Veel van deze mensen kunnen heel goed vrijwel zelfstandig werken aan hun herstel. Dit is voor mij een grote inspiratiebron. Omdat ieder mens uniek is, en ieder mens verdient een unieke aanpak. Door actief te werken aan je voetconditie, zorg je dat jij lekker kunt blijven bewegen en sporten zonder blessures.
Meer informatie en contactgegevens vind je hier.

Rob Donkers – voetfysiotherapeut

‘Mijn missie is simpel. Ik geloof dat jouw onderbeen-, enkel- of voetklachten te behandelen zijn zonder gebruik te maken van hulpmiddelen (steunzolen).

Met mijn diepgaande en gedetailleerde kennis over het bewegen van de voet, zoek ik naar de werkelijke oorzaak, en lossen we samen je klachten blijvend op.’
Meer informatie en contactgegevens vind je hier.