Welkom bij Barefoot & More!

Over ons

Barefoot & More is dé winkel en ontmoetingsplek voor Barefooters, Paleo-ers, Primalgangers, Crossfitters, BazenVegans en andere levensgenieters.

We zijn 11 maart geopend aan de Weverstraat 34a in Arnhem centrum. In onze winkel vind je een ruim assortiment barefoot schoenen, waaronder Vibram FiveFingers en Furoshiki, Vivobarefoot, Joe Nimble, Leguano, Ahinsa, Merrell, Luna Sandals. Van Leguano en Tikki hebben we super fijne kinderschoenen. Ook hebben we teensokken, van Injinji en ToeToe.

Daarnaast hebben we boeken en tijdschriften op gebied van gezond eten en bewegen, pakketjes met oefeningen om je voeten te trainen, voetverzorgingsproducten en enkele voedingsproducten. Je kunt bij ons ook altijd terecht voor een lekker en verantwoord (biologisch, fair trade) kopje koffie of thee van Simon Lévelt.

Wij zijn Vincent en Esther en we hebben allebei ruime ervaring met 'barefoot' lopen en ons lichaam trainen. Vincent loopt al sinds 2009 trails op blote voeten of FiveFingers. Hij geeft met enige regelmaat clinics Barefoot Running of wandelen op blote voeten. Daarnaast is hij sinds enkele jaren betrokken bij de organisatie van het Barefoot Evenement, elk voorjaar in Hilversum. Esther heeft eind 2015 na 25 jaar haar steunzolen en stevige schoenen afgezworen en heeft sindsdien zorgvuldig haar voeten en enkels getraind. Hierdoor is ze af van haar blessures waar steunzolen nooit tegen geholpen hebben en weet ze als geen ander hoe je je lichaam sterker kunt maken door te trainen en bewegen op natuurlijke wijze.

Lees hier een hele mooie recensie over onze winkel van Marinka Bil van EetPaleo.nl.

Blotevoetenwandeling