• Lorem ipsum

Barefoot & More is dé winkel en ontmoetingsplek voor BarefootersPaleo-ersPrimalgangersCrossfittersBazenVegans en andere levensgenieters.

We zijn sinds maart 2017 gevestigd in het centrum van Arnhem. Barefoot & More zijn we begonnen vanuit onze passie en liefde voor bewegen, gezond leven en natuurlijk bewegen. In september 2019 zijn we verhuisd naar een nieuw pand, met veel meer ruimte. In onze winkel vind je een ruim assortiment barefoot schoenen, waaronder Vivobarefoot, Vibram FiveFingers & Furoshiki, Joe Nimble, Leguano, Feelmax, Merrell, Freet, Be Lenka, Luna Sandals en Shamma. We hebben kinderschoenen van o.a. Leguano, Vivobarefoot, Filii en Feelmax. Ook hebben we een ruim assortiment teensokken, van Injinji, Feelmax en Knitido.

Daarnaast hebben we boeken op gebied van barefoot bewegen, voetentraining en gezonde lifestyle.

Wij zijn Vincent en Esther en we hebben allebei ruime ervaring met 'barefoot' lopen en ons lichaam trainen. Vincent loopt al sinds 2009 trails op blote voeten of FiveFingers. In de afgelopen jaren heeft hij regelmatig workshops barefoot wandelen en hardlopen gegeven.
Esther heeft eind 2015 na 25 jaar haar steunzolen en stevige schoenen afgezworen en heeft sindsdien zorgvuldig haar voeten en enkels getraind. Hierdoor is ze af van haar blessures waar steunzolen nooit tegen geholpen hebben en weet ze als geen ander hoe je je lichaam sterker kunt maken door te trainen en bewegen op natuurlijke wijze.

 

 

 

 

Ruud versterkt ons sinds mei 2019

Ik ben Ruud Sanders en kom uit Rotterdam. Ik ben altijd bezig geweest met beweging en heb na de Havo voor muziek en dans, de HBO bachelor dans afgerond bij Codarts in Rotterdam. Daarna heb ik als professioneel danser gewerkt bij dansgezelschappen in Zwitserland, Duitsland en Nederland. Gezondheid, en hoe ik dat kan toepassen in mijn leven, heeft altijd al mijn aandacht. Zo kwam ik ook een paar jaar geleden in aanraking met het barefoot principe. Als danser werk ik altijd op blote voeten of sokken. De overgang naar barefoot lopen ging voor mij daarom erg natuurlijk. Inmiddels loop ik alleen maar barefoot of met barefootschoenen. De laatste jaren heb ik veel gereisd naar o.a. India, Nepal en Sri Lanka. In India heb ik verschillende opleidingen gevolgd in yoga. Dit jaar ben ik gestart met een studie fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen. Uiteindelijk wil ik beweging, dans en yoga samen brengen en toepassen in therapievorm. Ook hoop ik bewustzijn te creëren,zodat we beter met onszelf omgaan en onze omgeving. Binnenkort ga ik ook yogalessen/workshops geven bij Barefoot & more. Houd dus onze agenda in de gaten!