Welkom bij Barefoot & More!

Over ons

Barefoot & More is dé winkel en ontmoetingsplek voor Barefooters, Paleo-ers, Primalgangers, Crossfitters, BazenVegans en andere levensgenieters.

We zijn sinds maart 2017 gevestigd in het centrum van Arnhem. In onze winkel vind je een ruim assortiment barefoot schoenen, waaronder Vivobarefoot, Vibram FiveFingers & Furoshiki, Joe Nimble, Leguano, Feelmax, Merrell, Freet, Luna Sandals en Shamma. We hebben kinderschoenen van o.a. Leguano, Vivobarefoot en Feelmax. Ook hebben we een ruim assortiment teensokken, van Injinji, Feelmax en Knitido.

Daarnaast hebben we boeken en tijdschriften op gebied van gezond eten en bewegen, voetentraining en voetverzorgingsproducten.

Wij zijn Vincent en Esther en we hebben allebei ruime ervaring met 'barefoot' lopen en ons lichaam trainen. Vincent loopt al sinds 2009 trails op blote voeten of FiveFingers. Hij geeft met enige regelmaat clinics Barefoot Running of wandelen op blote voeten. Daarnaast is hij sinds enkele jaren betrokken bij de organisatie van het Barefoot Evenement, elk voorjaar in Hilversum. Esther heeft eind 2015 na 25 jaar haar steunzolen en stevige schoenen afgezworen en heeft sindsdien zorgvuldig haar voeten en enkels getraind. Hierdoor is ze af van haar blessures waar steunzolen nooit tegen geholpen hebben en weet ze als geen ander hoe je je lichaam sterker kunt maken door te trainen en bewegen op natuurlijke wijze.

Blotevoetenwandeling