• Lorem ipsum

Limburg

Meer therapeuten vind je op de lijst van erkend voetentrainers op de website van voetentraining.nl.

Hanneke Hurst, expert bewegingsanalyse, voetkundig sportspecialist en niveau 3 looptrainer, SITTARD

Met mijn bedrijf SmartRunners help ik sportieve mensen met plezier hun prestaties te verbeteren en te genieten van het hardlopen.

De visie van Goedvoets (nu ondergebracht bij Barefoot * More) sluit naadloos aan bij mijn visie op bewegen; een goede basis zorgt voor probleemloos en plezierig bewegen.

Helaas is dat voor veel mensen nog niet de realiteit. Onze zittende leefstijl, de schoenen die we dragen, het beeld dat we hebben ten opzichte van gezondheid en bewegen, veroorzaken klachten die vaak voorkomen kunnen worden.

In mijn hypermoderne sportslab bied ik uitgebreide bewegingsanalyses aan; sportpodologisch consult aangevuld met 5D video-analyse.

Materiaal, looptechniek, afwijkingen in de bewegingsketen worden allemaal meegenomen. Hierdoor ontstaat er een compleet beeld van de sporter en de blessurerisico’s. Het advies dat daaruit volgt is veelomvattend; voetentraining, schoeisel, kracht- en mobiliteit, looptechniek, trainingsgedrag etc. Indien nodig wordt de sporter doorverwezen naar een gespecialiseerde behandelaar.

Tijdens de techniektraining in een groep of 1 op 1 traject leert de hardloper alle vaardigheden die hij of zij nodig heeft om blessurevrij van zijn sport te genieten.

Dus als je struggelt met klachten, blessures of het uitblijven van progressie, neem dan contact met mij op.

www.smartrunners.nl
[email protected]
tel: 06 23514917