• Lorem ipsum

Stap je net in de wereld van de barefootschoenen? Of wil je de stap gaan maken? Maar zou je graag wat meer informatie over (het dragen van) barefootschoenen willen krijgen? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Sinds kort organiseren we namelijk wekelijks een ‘informatie uur’ in de winkel. Een ervaren medewerker vertelt hier over de ins en outs van barefootschoenen, hoe je de overstap maakt (ook bij voetklachten) en waar je op kan letten bij de aanschaf van barefootschoenen. Wij zijn geen medisch specialisten dus wij geven geen medisch advies. Het informatie uur is van 11:00 tot 12:00, dus voor de openingstijd van de winkel. Na afloop (om 12:00) opent de winkel en heb je alle ruimte om op je gemak rond te kijken en schoenen te passen.

In kleine setting (max. 5 deelnemers), vóór openingstijd en op basis van reservering.

  • mooie, brede basis voor je overstapt op BF schoenen;
  • in kleine setting (max. 5 deelnemers);
  • op maandag van 11:00 tot 12:00 (vóór openingstijd), dus in alle rust;
  • gratis en op basis van reservering.

Wil je je graag aanmelden voor een informatie uur? In de planningstool hieronder kan je een plekje reserveren. Wil je graag met meer personen komen? Reserveer dan per persoon een plekje.

Mocht je, na het maken van een afspraak, onverhoopt toch niet kunnen komen? We waarderen het enorm als je dit zo snel mogelijk aan ons doorgeeft, zodat we iemand anders blij kunnen maken met het plekje.

Voor vragen over het informatie-uur kan je terecht bij onze klantenservice.