• Lorem ipsum

Beste bezoeker van VoetAktief: welkom bij Barefoot & More!

Liesje en Ludka zijn helaas gestopt met VoetAktief. Maar niet getreurd: alle blogs kun je binnenkort hier bij ons terugvinden. Daarnaast verkopen wij ook de laatste voorraad van de producten van VoetAktief: voetenbadzout en de VoetAktief-speelkaarten met oefeningen om je voeten te trainen. Deze producten vind je in onze winkel in Arnhem, maar kun je binnenkort ook online bestellen (zolang de voorraad strekt).

Wij zijn Vincent en Esther en we zijn in maart 2017 gestart met Barefoot & More. Wij hebben een gezellige winkel in het centrum van Arnhem, waar je altijd welkom bent (behalve op maandag) om ons uitgebreide assortiment barefootschoenen en aanverwante producten te komen bekijken, voelen en passen. Natuurlijk kunnen we je ook veel advies en tips geven.

We werken nog aan onze webwinkel. We streven er niet naar om ons hele assortiment online te gaan verkopen, maar willen wel alles laten zien. Hier kun je ons assortiment inzien, maar we hebben van veel producten nog geen afbeelding en beschrijving. Daar wordt hard aan gewerkt. Volg vooral ook onze Facebookpagina om up-to-date te blijven van het laatste nieuws: facebook.com/BarefootAndMore.

Zoek je teensokken? Die hebben we! We hebben diverse modellen van Injinji , Knitido (die ook verkocht werden op de site van VoetAktief) en Feelmax. Teensokken zijn al online te bestellen.