• Lorem ipsum

Vanaf 20 mei deels regulier open en deels op afspraak

17 Mei 2020

Veel winkels gaan inmiddels weer open, waarbij een maximum aantal klanten tegelijk de winkel in mag. Dat gaan wij deels ook doen, vanaf 20 mei. Maar in het weekend is dat lastig: we zijn bang dat te veel mensen naar onze winkel komen waardoor lange wachttijden zouden ontstaan. Mensen zijn bij ons vaak een uur of langer aan het passen. Het zou dus vervelend zijn als je van ver komt en vervolgens niet onze winkel in zou kunnen en uren moet wachten. Daarom blijven we in het weekend alleen op afspraak open. Op de donderdagen zijn we ook alleen op afspraak open, vanwege een te beperkte bezetting.

We laten voorlopig maximaal 6 mensen in onze winkel zonder afspraak, en op afspraak maximaal 4 personen tegelijk. Maak er daarom heen uitje van voor het hele gezin, tenzij je voor elk gezinslid barefootschoenen zoekt. Laat waar mogelijk andere gezinsleden buiten wachten. Kom je op afspraak? Kies dan het juiste aantal personen bij het plannen van je afspraak. Mogelijk zijn er al andere klanten gepland voor het gekozen tijdslot en zijn daardoor minder dan 4 plekken beschikbaar.

Kijk hier voor het plannen van een afspraak. Kies een datum en lees de spelregels zorgvuldig door. Is er geen geschikte tijd beschikbaar? Probeer dan online te bestellen. We vragen een kleine bijdrage voor het maken van de afspraak, maar die krijg je terug als je een aankoop doet in onze winkel. 

Wil je onze winkel bezoeken, let dan op de volgende spelregels:

Online hulp

Heb je hulp nodig bij je online bestelling? Wil je weten welke maat je moet hebben, of welke schoen fijn voor je is? Voor een groot deel hangt het ook af van persoonlijke voorkeuren. Check eerst de veelgestelde vragen, maar staat je vraag er niet bij, neem dan vooral contact op en we proberen je zo goed mogelijk te helpen. Stuur een bericht via e-mail ([email protected]), facebook-chat of de contactpagina op onze site. Of bel ons op 026 737 04 45. 

Verzending

PostNL heeft laten weten dat ze er alles aan doen om het bezorgen van post en pakketten gewoon door te laten gaan. Maar hou er rekening mee dat er vertraging kan ontstaan, vanwege extra drukte bij PostNL. Hou daarom de track&trace goed in de gaten.

Bestellingen afhalen en retour brengen

Het is nu ook weer mogelijk om online bestellingen bij ons af te halen en retour te brengen. Bij het plaatsen van een online bestelling kun je kiezen voor de optie om je bestelling in onze winkel af te halen. Dat kan binnen de reguliere openingstijden. We geven de bestelling aan de deur af. Je komt dus niet binnen om te passen. Ook als je een bestelling retour brengt, geef je het aan de deur af. Graag de producten in de dichtgeplakte verzenddoos retourneren met ingevuld retourformulier in de doos. De verwerking kan 1 of 2 dagen duren.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter