• Lorem ipsum

[2020] Tijdelijke winkelsluiting vanwege coronavirus t/m 19 mei

16 Mar 2020

UPDATE: Winkel gesloten t/m 19 mei (maar open op afspraak, zie verderop). We vinden het op dit moment niet verantwoord om mensen vanuit heel Nederland en zelfs België en Duitsland te ontvangen in onze winkel in Arnhem. Online verkoop gaat gewoon door! We hebben tijdelijk korting op de meeste merken.

We houden van gezond leven en in deze bizarre tijden gaat het niet alleen maar om gezonde voeten. We nemen deze maatregel in het belang van de gezondheid van onze medewerkers, onszelf en onze klanten. We hopen hiermee bij te dragen aan vertraging van verspreiding van het virus.

Dit is een zeer moeilijke en heftige beslissing voor ons. Samen met ons team gaan we de komende periode gebruiken om onze website en klantenservice verder te verbeteren. Ook gaan we deze weken diverse kleine verbeteringen en toevoegingen doorvoeren in onze winkel. 

Na 19 mei hopen we sterk en gezond onze winkel weer te openen en helemaal klaar te staan om je te ontvangen. Dat betekent dat we de komende periode alleen online verkopen. 

Vergeet nog steeds niet te blijven genieten van het leven en blijf de voordelen van barefootschoenen ontdekken! 

Update: Winkelbezoek op afspraak

Veel winkels gaan inmiddels weer open, waarbij een maximum aantal klanten tegelijk de winkel in mag. Voor ons is dat lastig: klanten komen normaalgesproken vanuit heel Nederland en België naar ons toe en ook vanuit Duitsland weet men ons te vinden. Bovendien zijn mensen meestal wel een uur aan het passen. Het zou dus heel vervelend zijn als je van ver komt en vervolgens niet onze winkel in zou kunnen en uren moet wachten.

Daarom zijn we sinds 14 april op afspraak open. Maar het gaat om een beperkt aantal dagen en tijdsblokken, met maximaal 1 klant per uur (of max 2 personen van 1 gezin). We hopen de beschikbare data of tijdsblokken nog wat uit te kunnen breiden.

Kijk hier voor het plannen van een afspraak. Kies een datum en lees de spelregels zorgvuldig door. Is er geen geschikte tijd beschikbaar? Probeer dan online te bestellen. We vragen een kleine bijdrage voor het maken van de afspraak, maar die krijg je terug als je een aankoop doet in onze winkel. 

Online korting

[Bijgewerkt 6 april] Omdat we voorlopig alleen online verkopen, kun je nu profiteren van korting! Tijdelijk 10% korting op de meeste merken schoenen, sandalen en teensokken. Let op: de korting wordt de komende weken afgebouwd. Op nieuwe modellen wordt geen korting meer toegepast. Profiteer er dus van zo lang het kan. De korting wordt automatisch toegepast en zie je direct in het overzicht van producten. De korting geldt niet op de meeste reeds afgeprijsde producten. De korting geldt ook als je op afspraak naar onze winkel komt.
 

Online hulp

Heb je hulp nodig bij je online bestelling? Wil je weten welke maat je moet hebben, of welke schoen fijn voor je is? Voor een groot deel hangt het ook af van persoonlijke voorkeuren. Check eerst de veelgestelde vragen, maar staat je vraag er niet bij, neem dan vooral contact op en we proberen je zo goed mogelijk te helpen. Stuur een bericht via e-mail ([email protected]), facebook-chat of de contactpagina op onze site. Of bel ons op 026 737 04 45. Vanwege het tijdelijk sluiten van onze winkel, veranderen mogelijk de dagen/tijden waarop we bereikbaar zijn. Actuele info hierover publiceren we deze week op www.barefootandmore.nl/service

Verzending

PostNL heeft laten weten dat ze er alles aan doen om het bezorgen van post en pakketten gewoon door te laten gaan. Maar hou er rekening mee dat er vertraging kan ontstaan, vanwege extra drukte bij PostNL. Hou daarom de track&trace goed in de gaten.

Bestellingen afhalen en retour brengen

Het is nu ook weer mogelijk om online bestellingen bij ons af te halen en retour te brengen. Bij het plaatsen van een online bestelling kun je kiezen voor de optie om je bestelling in onze winkel af te halen. Dat kan binnen de reguliere openingstijden. We geven de bestelling aan de deur af. Je komt dus niet binnen om te passen. Ook als je een bestelling retour brengt, geef je het aan de deur af. Graag de producten in de dichtgeplakte verzenddoos retourneren met ingevuld retourformulier in de doos. De verwerking kan 1 of 2 dagen duren.

Reacties
Huibert Crijns
25 Apr 2020
Sinds een paar dagen loop ik op de sandalen van Vivobarefoot (met de lange naam: Total Eclipse Lux Men Leather Black). Vanwege een voetlengte verschil heb ik eerst via de chat functie op de site van Barefoot and More advies gevraagd over de juiste schoenmaat. Dat advies heb ik opgevolgd bij de bestelling en het blijkt uitstekend te kloppen. Vandaag een lange wandeling gemaakt op de 'minimalistische' zooltjes. De combinatie van super dunne en toch sterke rubber zool met daarboven een leren voetbed voelt als lopen op blote voeten, zonder de hinder of pijn van scherpe steentjes. Met deze sandalen maak je echt contact met de ondergrond waar je op loopt. Hier ben ik super blij mee, dus: bedankt Esther en Vincent