• Lorem ipsum

Per 15 december 2017 zijn de activiteiten van Feelmax Benelux, bestaande uit de website/webwinkel feelmax.nl en feelmax.be, overgenomen door Barefoot & More uit Arnhem.

Voor u als bezoeker en klant van de site verandert er voorlopig niets! We blijven dezelfde service verlenen en het assortiment barefoot schoenen en teensokken va Feelmax verkopen. In het eerste kwartaal van 2018 gaan we deze website integreren in onze site www.barefootandmore.nl (update: dit is inmiddels gedaan).

Wat wel verandert zijn de verzendkosten. We hebben de tarieven aangepast aan de daadwerkelijke kosten die wij hebben voor verzenden. Goed nieuws is echter dat vanaf nu wij de verzendkosten voor onze rekening nemen bij bestellingen vanaf € 75 (naar Frankrijk vanaf € 150).

Natuurliijk bent u ook welkom in onze winkel in Arnhem centrum, waar u ons uitgebreide assortiment van barefootschoenen van diverse merken kunt zien, voelen en passen. Ook hebben we teensokken, van Feelmax, Injinji en Knitito. Let op: in de winkel vind je niet het volledige assortiment van Feelmax. Wil je informatie over beschikbaarheid in de winkel, kijk dan op naar ons assortiment op deze website.