• Lorem ipsum

Gebruik

Feelmax schoenen kunnen gedragen worden in een breed veld van casual activiteiten en sport en voor jong en oud. We hebben modellen die gebruikt worden door top atleten, maar de meerderheid van de gebruikers draagt ze voor outdoor activiteiten, plezier, reizen, en werk.

Voor de voeten van een opgroeiend kind is het uitermate belangrijk om schoenen te dragen die de natuurlijke loop en voetbewegingen garandeert en beschermt. De flexibiliteit en het model van de schoen speelt hierbij een belangrijke rol. Voor de volwassen gebruiker draagt deze schoen bij aan het welzijn van de voeten. De uiterst dunne zool activeert alle spieren en weefsels in de voeten, waardoor u sterkere en gezondere voeten krijgt.

Sport: Hardlopen, Wandelen/Nordic Walking, Crossfit, Fitness, Aerobics/Dans, Yoga/Pilates, enz. Veel topatleten gebruiken de schoenen voor warming-up of cooling down, vóór of na de training.

Outdoor: Trekking, Tuinieren, Bootsporten, enz.

Werk/casual: Kantoor, alle beroepen waarbij je veel moet staan.

Reizen: De schoenen zijn uitermate geschikt tijdens het reizen omdat ze heel compact en licht zijn. Je kan ze zelfs in je zak opbergen. Ze zijn geschikt voor pauzes tijdens motorbike tours, fietsen, in het vliegtuig en voor op het strand.

Onderhoud

Neem het vuil weg met een vochtige doek of gebruik een zachte borstel om het vuil af te borstelen. De schoenen zonder leder kan je wassen in de wasmachine op 30 graden. Handwas is altijd beter. Gebruik GEEN droogtrommel. Laat ze ook niet in het directe zonlicht of hitte drogen (ze kunnen dan verharden).

Alle leren schoenen kan je het best invetten met leervet zoals Grangers G-Wax, om het leer te beschermen tegen uitdroging. Het leder blijft hierdoor ook soepeler en wordt meer waterafstotend. Zeker als je ze vaak draagt in verschillende weersomstandigheden.