• Lorem ipsum

Wij hebben wat te vieren!

Zo’n anderhalf jaar geleden kreeg onze droom een vorm, en die hebben we in de maanden daarna uitgewerkt. Hard gewerkt, veel gewerkt. Op 11 maart 2017 ging Barefoot & More dan eindelijk echt open! Een compleet nieuwe uitdaging. En wat gaat de tijd snel, wat hebben we een boel mooie ontmoetingen gehad.

Dankbaar voor alles en dat we al een jaar open zijn, vinden we wel een klein feestje waard. Het weekend van 9,10 & 11 maart vieren we dan ook ons eerste jaar.

Hoe? Je krijgt een super leuke goodiebag bij aankoop van een paar schoenen (in de winkel en zo lang de voorraad strekt!) en hebben we natuurlijk iets lekkers.

Nieuwsgierig naar de goodiebag? Wij doen er een paar teensokken en een heerlijk voetreflex massageballetje in, Rawsome Arnhem iets heel lekkers, Coco-Mat Arnhem een toffe sleutelhanger en een kortingsbon, van Simon Lévelt Arnhem krijg je thee en een kortingsbon, een Paleo magazine van EetPaleo vol heerlijke recepten, een opbouwbare beker voor onderweg van Vibram en superfijn wasmiddel van Grangers.

Op zondag 11 maart komt een productspecialist van het merk Vivobarefoot om 11u een lezing geven over alles waar Vivobarefoot voor staat. Aansluitend om 12u geeft hij een barefoot running clinic. Let op; lezing en clinic zijn Engelstalig. Deelname is gratis. Aanmelden voor de lezing en/of clinic kan via een mail naar [email protected].  Zie het evenement op onze facebookpagina voor meer info.

Zien we je volgend weekend?