Welkom bij Barefoot & More!

Ahinsa

Ahinsa

Ahinsa schoenen worden op bestelling geproduceerd. Je hebt veel keuze uit materialen, kleuren, binnenvoering- en zool en buitenzool. In onze winkel kunnen we helpen bij het samenstellen van een schoen en deze voor je bestellen. Het kan tot 2 maanden duren om deze te produceren en leveren. We hebben enkele modellen/maten direct leverbaar (zie onder) en in onze winkel kun je samples zien van een aantal andere kleuren/materialen.

Over Ahinsa:

Volgens de oude Vedische literatuur betekent Ahinsa geweldloosheid, verheven en verantwoordelijke manier van leven.

Met respect voor dieren:

Ahinsa schoenen zijn 100% vegetarisch / veganistisch, ze bevatten geen dierlijke componenten: De schoenen bevatten geen dierlijke materialen, de productie is niet verbonden met het lijden van mens of dier.

Met respect voor mensen en natuur:

Ahinsa streeft naar "fair trade" ethische productie zonder uitbuiting en misbruik van werknemers:

Fair voor mens

De gehele productie van Ahinsa shoes gebeurt uitsluitend in Tsjechië, onder waardige sociaal-economische werkomstandigheden die voor alle medewerkers gelden. Voor de productie gebruiken ze uitsluitend materialen afkomstig uit EU landen (meeste materialen hebben oorsprong in Tsjechië.

Fair voor de natuur

20,- CZK van elk paar verkochte schoenen wordt gedoneerd aan het planten en beschermen van bomen. De schoenen zijn compleet en uitsluitend gemaakt in Tsjechië, in één regio – waardoor geen onnodig transport plaatsvindt.

De schoenen zijn ontworpen door fysiotherapeuten:

Ahinsa gelooft dat het menselijk lichaam volmaakt is en elke ingreep in haar natuurlijke functie, in haar natuurlijke mogelijkheden en in haar natuurlijke beweeglijkheid een pathologische compensatie veroorzaakt in andere delen van het systeem .

Schoenen zijn een fundamentele ingreep in de natuurlijke functie van het lichaam. Daarom zijn Ahinsa Shoes zo ontworpen, dat de voeten zo min mogelijk gelimiteerd zijn in hun natuurlijke functie. Zodat de mens zich in de schoenen net zoals op blote voeten (barefoot) voelt.

Let op: Nog niet bij alle producten staan beschrijvingen. Ook de filteropties aan de linkerkant (of hieronder in de mobiele weergave) werken nog niet voor alle producten.

Per product zie je of het online te koop is, of alleen in de winkel. Sommige producten (met name een aantal Feelmax schoenen) zijn alleen online te bestellen. Zie de informatie bij het product voor meer uitleg.

block
block
Min: €0 Max: €200

Ahinsa Sunbrella Bruin kunstleer

ALLEEN TE KOOP IN ONZE WINKEL

€146,00

Ahinsa Half hoog Recycled Jeans

ALLEEN TE KOOP IN ONZE WINKEL

€184,00

Ahinsa Sunbrella half hoog grijs

ALLEEN TE KOOP IN ONZE WINKEL

€184,00