• Lorem ipsum
Dit product is toegevoegd aan de winkelwagen

Teensokken (5e paar gratis!)

Bestel 5 paar teensokken, dan is het voordeligste paar gratis! (zie voorwaarden)

Filters
  

Er bestaat een grote kans dat je op de website van Barefoot & More terecht bent gekomen, omdat je specifiek op zoek bent naar teensokken. Of misschien heb je nog nooit van sokken met tenen hebt gehoord en in dit geval zal je waarschijnlijk een beetje verbaasd zijn wanneer je voor het eerst naar de vorm van deze sokken kijkt. Ze zien er namelijk heel anders uit dan gangbare sokken, maar toch zien we dat deze sokken de laatste jaren aan populariteit winnen. Dit komt doordat het dragen van deze sokken een aantal voordelen biedt waar je simpelweg niet van kunt profiteren wanneer je geen teensokken draagt. Barefoot & More heeft een uitgebreid assortiment aan sokken met tenen in allerlei verschillende vormen, kleuren en maten. Zo hebben we hoge, middelhoge, maar ook lage sokken met tenen in ons assortiment. Tevens hebben we varianten beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor tijdens bijvoorbeeld het sporten of wandelen. Teensokken helpen goed in blarenpreventie (met name tussen de tenen), zweetvoeten of andere onaangenaamheden die je prestaties op een negatieve manier kunnen beïnvloeden. Wij nodigen je dan ook graag uit om ons complete assortiment hierboven te bekijken. Mocht je nu behoefte hebben aan meer informatie is het natuurlijk geen enkel probleem om contact met ons op te nemen.

Wat zijn teensokken nu precies?

Indien je de productafbeeldingen hierboven hebt bekeken zal je al snel tot de conclusie zijn gekomen dat teensokken niets anders dan sokken met tenen zijn. Doordat de sok ‘losse tenen’ heeft, is er meer dan genoeg ruimte voor de tenen om zich afzonderlijk van elkaar te bewegen. Doordat de tenen in dit geval, zonder dat ze tegen elkaar gedrukt worden, beter afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen zal je meer genieten van een betere natuurlijke ‘ondersteuning’ door je eigen voetboog, met een betere lichaamshouding als gevolg. Je tenen spreiden en bewegen namelijk vanzelf meer, wat weer zorgt voor een betere uitlijning in de voet. Je zal dan ook zeker niet de eerste zijn die door het dragen van teensokken merkt dat lichamelijke klachten op den duur kunnen verminderen. Ook kan de doorbloeding van het lichaam verbeteren doordat de voeten meer in beweging komen en sterker worden.

Houdt je voeten langer fris

Een ander belangrijk voordeel van sokken met tenen is dat deze een stuk hygiënischer zijn dan reguliere sokken. Doordat de tenen namelijk van elkaar worden gescheiden zullen de tenen niet tegen elkaar aan schuren. Hierdoor blijven je voeten droger en zal de kans op voetschimmel, bacteriën en infecties aanzienlijk verminderen. Ook zal je een stuk minder last hebben van zweetvoeten, waardoor je voeten geen onaangename geur achterlaten. Heb jij hier last van en wil je hier op een gemakkelijke manier een einde aan maken? Dan kan je met sokken met tenen werkelijk niet de mist in gaan.

Sokken met tenen hebben de perfecte pasvorm

De teensokken zijn geschikt en verkrijgbaar voor verschillende maten. Deze sokken hebben de vorm van de voet, waardoor deze veel beter aansluiten dan reguliere sokken en blijven de hele dag goed zitten. Doordat deze sokken met tenen de voeten en de tenen perfect omsluiten zullen je voeten en je tenen weer een natuurlijke houding aannemen en vanzelfsprekend heeft dit een positieve invloed op het lichaam.

Geschikt voor de winter en de zomer

Binnen ons assortiment vindt je zowel teensokken die zijn geschikt voor de zomer als sokken met tenen die zijn geschikt voor de winter. Wij begrijpen dan ook dat je in de zomer behoefte hebt aan sokken die goed ventileren en zweet opnemen/afvoeren, terwijl je in de winter juist behoefte hebt aan sokken warmte vasthouden. Hiernaast bieden we ook sokken met tenen aan die het gehele jaar door gedragen kunnen worden, zodat je iedere maand van het jaar kunt profiteren van comfortabele sokken die een goed zijn voor je voeten en lijf.

Meer weten?

Wil je meer weten over de teensokken uit ons assortiment of heb je andere belangrijke vragen die je aan ons wilt stellen? Twijfel dan geen enkel moment om contact met ons op te nemen. Contact opnemen met Barefoot & More kan zowel telefonisch als via e-mail. Bel naar 026 737 04 45 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij voorzien je graag van meer informatie over teensokken of over de andere producten uit ons assortiment.