Welkom bij Barefoot & More!

Luna Sandals

Luna Sandals

De beste, handgemaakte kwaliteit.

Luna Sandals worden gemaakt in Seattle (Verenigde Staten) door 'Barefoot Ted' en zijn team. 'Barefoot' Ted McDonald is een van de iconische figuren uit het boek 'Born To Run' ('De Geboren Renner'). Dit boek uit 2009 is voor velen de inspiratie geweest om op blote voeten of minimalische schoenen te gaan (hard)lopen. Ted McDonald liep toen zelf op Vibram FiveFingers, maar raakte geïnspireerd door de Tarahumara-indianen in Mexico, die honderden kilometers renden op zelfgemaakte sandalen van oude autobanden. Met een van die indianen, Manuel Luna, raakte hij bevriend. Vandaar dat hij de naam 'Luna Sandals' koos, toen hij besloot om zelf sandalen te gaan maken.

Alle sandalen worden handgemaakt door Happy People, die trots zijn op hun passie en werk. Ze worden gemaakt van een robuuste Vibram zool met goede grip en zijn voorzien van een handgestikt sluitsysteem dat nagenoeg onverwoestbaar is (All Terrain Strapping). Inmiddels hebben Luna Sandals de test doorstaan op trails over de gehele wereld. En met de gele sluitdop, van het allerhardste kunststof, zit de sluiting muurvast aan de zool.

Let op: Nog niet bij alle producten staan beschrijvingen. Ook de filteropties aan de linkerkant (of hieronder in de mobiele weergave) werken nog niet voor alle producten.

Per product zie je of het online te koop is, of alleen in de winkel. Sommige producten (met name een aantal Feelmax schoenen) zijn alleen online te bestellen. Zie de informatie bij het product voor meer uitleg.

block
block
Min: €0 Max: €150
Soort

Voor wie?Waarvoor?
Welke kleur?


Wanneer?

En verder?

Luna Sandals Oso Flaco

ALLEEN TE KOOP IN ONZE WINKEL

€130,00

Luna Sandals Origen Flaco

ONLINE TE BESTELLEN

€130,00

Luna Sandals Brujita

ONLINE TE BESTELLEN

€135,00

Luna Sandals Venado Roja

ALLEEN TE KOOP IN ONZE WINKEL

€115,00

Luna Sandals Lunacito blauw

ALLEEN TE KOOP IN ONZE WINKEL

€70,00

Luna Sandals Lunacito rood

ALLEEN TE KOOP IN ONZE WINKEL

€70,00