• Lorem ipsum

[2020] Vanaf 6 juni weer regulier open!

17 Mei 2020

Vanaf 6 juni zijn we weer regulier open van dinsdag t/m zondag. Klik hier voor onze openingstijden.

Let op: maximaal 6 mensen tegelijk in de winkel. 

Maak er daarom geen uitje van voor het hele gezin, tenzij je voor elk gezinslid barefootschoenen zoekt. Laat waar mogelijk andere gezinsleden buiten wachten.

Omdat we een beperkt aantal mensen binnen mogen laten en we iedereen graag die kans willen geven, vragen we je om je vooraf te oriënteren op onze website. Maak een selectie van modellen die je graag wil passen. Dat scheelt tijd. In de winkel gelden dezelfde prijzen als online.

Wil je onze winkel bezoeken, let dan op de volgende spelregels:

 

Online hulp

Heb je hulp nodig bij je online bestelling? Wil je weten welke maat je moet hebben, of welke schoen fijn voor je is? Voor een groot deel hangt het ook af van persoonlijke voorkeuren. Check eerst de veelgestelde vragen, maar staat je vraag er niet bij, neem dan vooral contact op en we proberen je zo goed mogelijk te helpen. Stuur een bericht via e-mail ([email protected]), facebook-chat of de contactpagina op onze site. Of bel ons op 026 737 04 45. 

Verzending

Maar hou er rekening mee dat er vertraging kan ontstaan, vanwege extra drukte bij PostNL. Hou daarom de track&trace goed in de gaten.

Bestellingen afhalen en retour brengen

Het is ook mogelijk om online bestellingen bij ons af te halen en retour te brengen. Bij het plaatsen van een online bestelling kun je kiezen voor de optie om je bestelling in onze winkel af te halen. Dat kan binnen de reguliere openingstijden. We geven de bestelling aan de deur af. Als er minder dan 6 klanten binnen zijn, mag je ook binnen komen om te passen. Ook als je een bestelling retour brengt, geef je het bij voorkeur aan de deur af. Graag de producten in de dichtgeplakte verzenddoos retourneren met ingevuld retourformulier in de doos. De verwerking kan 1 of 2 dagen duren.