• Lorem ipsum

We zijn erg blij dat we je weer in onze winkel mogen ontvangen. Je bent welkom! Er is natuurlijk geen enkele verplichting om iets te kopen. Wel gelden er (helaas) een aantal regels:

De overheid heeft bepaald dat je je afspraak minimaal 4 uur vooraf moet plannen. Dat kun je hieronder doen. 

We mogen helaas maar 4 klanten tegelijk op afspraak verwelkomen in onze winkel. Let op: boek voor elke persoon (ouder dan 12 jaar) apart een afspraak. Kijk voor beschikbare tijden bij 'Winkelen op afspraak A', 'Winkelen op afspraak B', 'Winkelen op afspraak C' en 'Winkelen op afspraak D'. Het maak niet uit op welke van deze 4 opties je je afspraak boekt.

Boek alleen afspraken voor personen die daadwerkelijk schoenen willen passen. Komt je partner mee, maar niet om schoenen te passen? Dan verzoeken we je om hem/haar buiten te laten wachten. Kinderen tot 12 jaar tellen niet mee voor het maximum, dus die mogen mee naar binnen.

Om je goed te kunnen helpen, werken we met blokken van een uur. Je hebt dus maximaal een uur de tijd. Als je nog niet bekend bent met barefootschoenen en diverse modellen wil passen, heb je die tijd waarschijnlijk ook echt nodig. Oriënteer je vooraf op onze website, zodat je al een beeld hebt van welke modellen je graag zou willen passen.

 

Vanaf 28 april zijn we weer open zonder dat je een afspraak hoeft te maken. De optie om een afspraak te maken vervalt dan ook. We mogen 4 mensen tegelijkertijd in de winkel ontvangen. We willen graag iedereen een kans geven om naar de winkel te komen en vragen je daarom ook om zoveel mogelijk alleen te komen (of alleen met diegene die ook schoenen komt passen).

Tot ziens in onze winkel!