Welkom bij Barefoot & More!

Black Friday weekend 2018

Vanaf vrijdag 23 t/m maandag 26 november krijg je bij aankoop van minimaal € 100,- een paar (teen)sokken van maximaal € 20,- cadeau!

Hoe werkt het? Plaats 1 of meer producten met een totale waarde van tenminste € 100,- in je winkelwagen en voeg een paar (teen)sokken naar keuze toe. Vul daarna de kortingscode BLACK18 in en klik op Toepassen. De waarde van 1 paar (teen)sokken wordt dan in mindering gebracht. Zijn de sokken duurder dan € 20,-? Dan wordt maximaal € 20,- in mindering gebracht.

Voorwaarden: Als je je bestelling retour stuurt, stuur dan ook de (teen)sokken retour. Als je een deel terugstuurt en een deel houdt, dan mag je de (teen)sokken houden als je voor tenminste € 100,- aan betaalde producten behoudt. Stuur je je bestelling retour maar wil je de (teen)sokken toch houden? Dat kan. Dan brengen we de waarde van de (teen)sokken in mindering op het terug te storten bedrag.

De actie geldt ook op afgeprijsde producten! Tip: zie onze afdeling uitverkoop en restanten. We hebben voor dit weekend extra producten in de aanbieding gedaan!

De actie geldt ook in de winkel. Maar om technische redenen geldt daar alleen dat je een paar (teen)sokken van maximaal € 20,- cadeau krijgt, d.w.z. je kunt geen korting krijgen op duurdere (teen)sokken.

Fijn weekend!