Welkom bij Barefoot & More!

Teensokken verminderen zweetvoeten

Last van zweetvoeten?

Teensokken van Feelmax helpen tegen zweetvoeten omdat de tenen apart "verpakt" zitten. Bij normale sokken zitten de tenen tegen elkaar waardoor transpiratie tussen de tenen ontstaat. Bovendien is er een vergrote kans op voetschimmels.

Teensokken van Feelmax

De teensokken van Feelmax zijn zeer uniek en hebben een fantastische pasvorm. Teensokken van Feelmax zijn de beste teensokken wereldwijd. Deze teensokken hebben geen vervelende naden, zijn voorzien van een elastische, geribbelde band die de teensok op zijn plaats houdt. De teensokken voelen als het ware als handschoenen aan. Naast de eigenschap dat ze de voeten beschermen tegen allerlei huidkwaaltjes, bieden ze ook nog eens meer warmte voor de voeten. Feelmax heeft een breed assortiment kleurrijke teensokken.

Feelmax heeft naast haar normale teensokken speciale teensokken zoals de Coolmax teensokken. Deze teensokken zijn uitermate geschikt om te sporten. Ze zijn gemaakt van synthetisch garen behandeld met colloïdaal zilver. Deze “Aerosilver” behandeling verbetert het afvoeren van zweet naar de buitenste laag van de stof. Ze passen perfect om de voet en verschuiven nauwelijks tot niet waardoor er geen wrijving ontstaat en de vorming van blaren verminderd. Ze houden uw voeten comfortabel droog tijdens het sporten: ze drogen 4 keer sneller dan de(teen)sokken van katoen.

De teensokken van Feelmax zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.