Aan onze website wordt gewerkt!

VoetAktief

Je kunt hier ons assortiment inzien. We hebben bij de meeste producten nu foto's staan, maar nog niet overal staat een beschrijving. Ook de filteropties aan de linkerkant (of hieronder in de mobiele weergave) werken nog niet voor alle producten.

We gaan voorlopig niet al onze producten online verkopen. Per product zie je of het online te koop is, of alleen in de winkel. Bent je niet in de gelegenheid om langs te komen, stuur ons dan een chatbericht op onze facebookpagina of stuur een mail naar info@barefootandmore.nl.

VoetAktief

VoetAktief was een platform voor informatie over lopen op blote voeten, ontwikkeling van voeten, barefootschoenen en voetverzorging. Ze waren ook de oprichters van de site blotevoetenwandelingen.nl. Ze hebben een aantal fijne voetverzorgingsproducten gemaakt en daarnaast een set 'speelkaarten' met oefeningen om je voeten te trainen. Deze set bevat voor elke week van het jaar een nieuwe oefening.

De site voetaktief.nl bestaat niet meer, maar alle info en blogs van die site kun je binnenkort hier op onze site terugvinden.

block
block
Min: €0 Max: €35

VoetAktief Speelkaarten

ONLINE TE BESTELLEN

€35,00