Aan onze website wordt gewerkt!

EetPaleo

Je kunt hier ons assortiment inzien. We hebben bij de meeste producten nu foto's staan, maar nog niet overal staat een beschrijving. Ook de filteropties aan de linkerkant (of hieronder in de mobiele weergave) werken nog niet voor alle producten.

We gaan voorlopig niet al onze producten online verkopen. Per product zie je of het online te koop is, of alleen in de winkel. Bent je niet in de gelegenheid om langs te komen, stuur ons dan een chatbericht op onze facebookpagina of stuur een mail naar info@barefootandmore.nl.

SoortVoor wie?EetPaleo

Marinka Bil van EetPaleo schrijft boeken vol met heerlijke recepten en achtergrondinformatie over de Paleo leefstijl. Ook is ze de schrijfster van het Paleo Magazine. De Paleo leefstijl houdt simpel gezegd in dat je voedingspatroon is geïnspireerd op de voeding van de oermens. Zonder granen, geraffineerde vetten en toegevoegde suikers. Je vermijdt bewerkte producten en kiest voor puur natuur, bij voorkeur biologisch. 

Wil je meer info, kijk dan op haar site: www.eetpaleo.nl. Wil je weten hoe wij zelf Paleo ervaren en wat het met onze gezondheid heeft gedaan? Vraag ons er vooral naar in onze winkel!

Hieronder zie je de boeken en magazines die wij verkopen.

block
block
Min: €0 Max: €30

EetPaleo Paleo Traktaties

ONLINE TE BESTELLEN

€24,95

EetPaleo EetPaleo Kookboek

ALLEEN TE KOOP IN ONZE WINKEL

€29,95

EetPaleo Paleo Ontbijt

ONLINE TE BESTELLEN

€18,95

EetPaleo Paleo Slowcooker

ONLINE TE BESTELLEN

€18,95