Welkom bij Barefoot & More!

Beginnerscursus Natural Running in Arnhem

  • Geplaatst op
  • 1
Beginnerscursus Natural Running in Arnhem

Begin bet nieuwe jaar goed met een cursus Natural Running!

Het nieuwe jaar goed en met minder blessureleed beginnen? Ontspannen, makkelijker en met meer energie hardlopen? Op de datums 14, 21 en 28 januari en 4 en 11 februari geeft Alex Gijsbers als ambassadeur van het merk Vibram FiveFingers een beginnerscursus Natural Running. In 5 weken leert hij je de techniek aan en begeleidt je tijdens gezamenlijke trainingen.

In de tussenliggende dagen en de weken en maanden daarna train je op het schema dat je van hem mee krijgt. Dit om de techniek goed onder de knie te krijgen en het lichaam er zeer rustig aan te laten wennen.

We starten om 16.00 uur vanuit de winkel van Barefoot & More aan de Weverstraat 34A in Arnhem. Trainingen duren een dik uur. Kosten voor deze beginnerscursus met schema en begeleiding bedragen € 75,00. De 1e les krijg je de beschikking over een testpaar Vibram FiveFingers.

Ook meedoen? Geef je dan snel op via barefootbonky@gmail.com.

Lees meer van en over Alex Gijsbers op zijn website: www.alexgijsbers.nl.

Reacties

  1. Vincent Barink Vincent Barink

    Op dit moment zijn er bij ons vanuit de winkel nog geen nieuwe trainingen gepland, maar dat komt nog wel. Maar we hebben hier een lijst van trainers in het hele land die clinics of trainingen geven: https://www.barefootandmore.nl/service/barefoot-running-trainers/

  2. Daan Hietbrink Daan Hietbrink

    Ik zag op jullie website een stukje over een beginnerscursus barefootrunning, de cursus was al voorbij, maar ik zou graag een dergelijke cursus doen, bieden jullie er nog een aan? Of zijn jullie op de hoogte van een soortgelijke cursus hier ergens in de buurt?
    Ik hoor het graag, groet Daan hietbrink

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden